Zakelijk

Heeft u binnenkort een belangrijke meeting op de agenda staan, een evenement of heeft u een bijzondere productlancering of presentatie voor ogen? Hydrapier is de ultieme evenementenlocatie voor kleine en grote evenementen.
 
Uw event moet memorabel zijn, een evenement waar mensen nog jaren aan terug denken. De locatie speelt hier vaak een bepalende rol in.
 Evenementen moeten van begin tot eind kloppen. Alleen dan zorgt u ervoor dat uw gasten een fijne dag hebben. Bij evenementen zitten problemen in een klein hoekje. Laat de organisatie dan ook over aan een team van professionals die jarenlange ervaring heeft met het organiseren van grote en intieme events.

We hebben verschillende arrangementen samengesteld die tot een geslaagd evenement leiden. Een evenement kan aan de waterkant in de buitenlucht plaatsvinden, maar ook binnen hebben we een prachtige ruimte die zich uitstekend leent als evenementenlocatie. Onze locatie toveren we graag om tot het perfecte podium voor uw dag.

Hydrapier ligt centraal in het land, heeft vrije parkeerruimte voor de deur en de luchthaven van Schiphol en Amsterdam ligt op 10 minuten rijafstand van Hoofddorp.

Wij helpen u graag verder in een persoonlijk gesprek. Neem vrijblijvend contact op met ons via het nummer 023 557 2963.

Schermafbeelding 2016 05 09 Om 182720