Particulier

De Hydrapier, een prijswinnend object maar bovenal een prachtige plek om met vrienden en familie bijzondere momenten te vieren. U waant zich op deze rustieke plek in een oase van groen, ideaal geschikt voor uw feest, diner, borrel of receptie.

Rondom het paviljoen bevindt zich een enorm terras. Elke dag is er wel een mooie plek te vinden waar de zon schijnt en waar u kunt genieten van een spectaculair uitzicht over
het meer en het aangrenzende bos. Het terras aan de voorzijde is geheel overdekt en wordt begrenst door de mooie waterval.  Terwijl het terras aan de zij- en voorkanten deels overdekt is.

De Hydrapier biedt gelegenheid voor bijeenkomsten van 4 tot 230 personen. Gaat u trouwen of denkt u aan een groots en uitbundig feest, van persdiner tot haringparty alles is mogelijk. De parterre maar ook onze vergaderzaal vormen een fijne plek voor een besloten diner, training of vergadering.

Hydrapier ligt centraal in het land, heeft vrije parkeerruimte voor de deur en de luchthaven van Schiphol en Amsterdam ligt op 10 minuten rijafstand van Hoofddorp.

Wij helpen u graag verder in een persoonlijk gesprek. Neem vrijblijvend contact op met ons via het nummer 023 557 2963.

Schermafbeelding 2016 05 09 Om 182720